Нападателят на Тотнъм Ричарлисон няма да играе срещу Нотингам Форест. Бразилецът почувства болка в коляното при равенството 1:1 срещу Уест Хем. Мейнър Соломон, Райън Сесеньон и Фрейзър Форстър също няма да са на разположение на Анге Постекоглу, заради дългосрочни травми.

Двубоят 20:00 и може да го гледате в пряко предаване по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. Първоначално срещата трябваше да се играе в понеделник вечер, но стачките в железниците и метрото наложиха преместването му с ден напред, за което Висшата Лига официално се извини на привържениците.

Тотнъм спечели първата среща за сезона срещу Нотингам Форест с 2:0 през декември. Тогава „червено-белите“ бяха водени от Стив Купър. След онова поражение той бе уволнен като мениджър на Форест и ден по-късно бе назначен Нуно Еспирито Санто.

„Шпорите“ спечелиха от губеща позиция пет домакински мача във Висшата лига през сезона, което е най-доброто постижение за клуба в историята на Висшата Лига. През този сезон тимът има отбелязан поне гол в 29 различни срещи от елитната дивизия на Англия. Единственото изключение е поражението с 0:3 от Фулъм.

Старши треньорът на Нотингам Форест Нуно Еспирито Санто няма нови проблеми с контузии преди мача с Тотнъм. Уили Боли все още не е на разположение за мача, но по-важното е, че липсва Тайло Алоний, за когото няма конкретна дата на евентуално завръщане.

Форест спечели първия си мач под ръководството на Нуно Еспирито Санто при гостуването си на Нюкасъл през декември, но съставът е без победа в последвалите си пет срещи в лигата на чужд терен, в които имат само 2 спечелени точки.