В четвъртия кръг от Висшата лига не отсъстваха страхотните голове, но имаше и невероятни голови подавания. Ние се погрижихме вие да видите най-добрите пет асистенции, като може сами да прецените коя е най-добрата и коя ви харесва най-много.

Едно от чудесните подавания бе на Педро Поро, който с дълъг пас намери Хьон-Мин Сон от Тотнъм, а кореецът размени подавания с Манор Соломон, а накрая капитанът на "шпорите" се разписа. Страхотен пас достави и Кристиан Ериксен за Маркъс Рашфорд, който завърши по великолепен начин, за да открие резултата в полза на Манчестър Юнайтед срещу Арсенал.

В класацията попада и първото попадение на Бърнли, при което младият 18-годишен италиански нападател Лука Колеошо навлезе в противниковото наказателно поле и достави перфектното подаване за Лайл Фостър, който отбеляза във вратата на Викарио.

Може да се насладите и на асистенцията на Педро Поро за Хьон-Мин Сон, който вкара петия гол за Тотнъм срещу Бърнли, но пасът на бека бе прекрасен. Чудесното подаване на Дарвин Нунес след корнер, който отклони към Мохамед Салах на втора греда, също си струва вашето внимание. Уругвайският нападател се справи прекрасно във въздуха, а Салах бе на правилното място, отбелязавйки за 3:0 за Ливърпул срещу Астън Вила.