Звездите на Челси са останали изключително разочаровани от тактитата на мениджъра Маурицио Сари в мача за Купата на Англия срещу Манчестър Юнайтед. „Сините“ доминираха в притежанието на топката на „Стамфорд Бридж“, но в крайна сметка загубиха с 0:2.

Резултатът бе, че Челси сдаде трофея, който вдигна преди по-малко от година при Антонио Конте.

Не само феновете на отбора останаха объркани от някои решения на италианеца в понеделник вечерта. Според информацията на „Daily Mail“, играчите на Челси не са били никак доволни от инструкциите, които са получили на терена.

Челси бе безпомощен в атака, като Гонсало Игуаин остана в големи моменти от срещата напълно изолиран. Жоржиньо не бе ефективен в халфовата линия, а Калъм Хъдсън-Одой и Оливие Жиру останаха същистани, когато Сари реши да пусне Давиде Дзапакоста като последна смяна, въпреки че отборът изоставаше в резултата вече с 0:2.

Атмосферата в съблекалнята на „Стамфорд Бридж“ е токсична.

Между някои от играчите и Маурицио Сари има видимо напрежение. Определени футболисти не крият, че имат разминавания във вижданията си с италианеца. Други играчи не са доволни от тактиката на мениджъра на Челси. Все настроения, заради които със сигурност се дължат и негативните резултати на отбора.