Уес Морган и Дани Симпсън от Лестър дадоха флаш интервюта след равенството 1:1 с Юнайтед.

"Бе много важно за нас да не загубим този мач. Започнахме лошо, но после се окопитихме. Представихме се много добре в защита. За радост вкарах гол, с който изравнихме резултата", заяви Морган.

"Много е трудно на място като "Олд Трафорд". Последното нещо, което искахме бе да бъдем догонващи в резултата. Уес обаче вкара много-много важен гол за нас. Имаше една ситуация, в която аз сбърках, но после не съм извършил нарушение при откъсването на Джеси Лингард", каза от своя страна Симпсън.

"Още един гол, с който записваме точка. Няма значение кой реализира. Важното е, че стигнахме до точка на място като "Олд Трафорд". Ние тренираме статични ситуации. В този случай успях да се измъкна за миг и бях на правилната позиция, след което реализирах", добави Морган.

"Дали трябваше да получим дузпа? Аз не видях добре, но от Марез разбрах, че е бил фаулиран. Той обаче не получи жълт картон, така че явно и реферът не и бил сигурен. Утре ще се съберем с момчетата и ще гледаме всички заедно някъде мача Челси - Тотнъм. По-близо сме до титлата. Ако не губим до края, със сигурност ще станем шампиони", каза още Симпсън.

"Все още не сме шампиони, така че нека да видим какво ще се случи в следващия мач", завърши от своя страна капитанът Морган.

Както е известно, при загуба на Тотнъм или равенство с Челси, то Лестър ще стане шампион без игра още в понеделник вечер. Така че "лисиците" ще бъдат заедно и в бойна готовност за начало на празненствата за титлата.