Уест Хем матира Манчестър Юнайтед с 2:0 в двубой от 6-ия кръг на Премиършип. Головете за успеха на "чуковете"  реализираха Ярмоленко и Кресуел.

Първото положение пред двете врати дойде в 15-ата минута, когато Неманя Матич овладя пас и стреля към вратата на Уест Хем, но Фабиански бдеше и не позволи топката да влезе във вратата му.

Пет минути по-късно Мата получи добър пас, но бранител на домакините се справи със ситуацията. Уест Хем отвърна с удар на Ярмоленко, но Де Хеа спаси. 

В 36-ата минута Де Хеа направи отлично спасяване след удар на Ноубъл. Уест Хем откри резултата в 44-ата минута, след като Ярмоленко матира вратаря на "червените дяволи".

Чудесен шанс за изравняване на резултата пропусна Хуан Мата, той получи топката необеспокояван в наказателното поле на домакините, но от няколко метра вместо да прати топката в празната врата, стреля встрани в 49-ата минута.

В 57-ата минута Скот Мактоминей стреля към вратата на Фабиански, но той направи ефектно спасяване. Пет минути по-късно Фелипе Андерсон от Уест Хем опита да реализира, но не сполучи. В 61-ата минута на срещата Маркъс Рашфорд се контузи и беше заменен от Джеси Лингард.

Уест Хем реши всичко в двубоя с попадение в 84-ата минута с чудесен гол на Аарън Кресуел, който не остави шансове на Де Хеа с отличен удар.

Така след този успех Уест Хем е на 4-ото място с 11 точки, а Юнайтед е 8-ми с 8.

В друг мач от този кръг Кристъл Палас завърши 1:1 с Борнемут, като гостите играха от 73-ата минута с човек по-малко след червен картон на Ромен Саис.