Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг бе доволен от представянето на отбора срещу Лестър. "Червените дяволи" спечелиха с 1:0 като гост и записаха трета поредна победа.

"Това е още една стъпка напред и съм доволен от това. Показахме отличен дух. На терена имаше 11 играчи, които се бореха един за друг и вкараха прекрасен отборен гол. Има още какво да се подобрява, но това е нормално на този етап от сезона", коментира Тен Хаг.

"Имаме нужда от добър състав, от повече играчи. Предстоят ни много мачове. Когато Кристиано Роналдо и Каземиро подобрят физическото си състояние, ще бъде още по-добре. Каземиро е свикнал с друго първенство. Той е постигнал всичко, но сега е в друго първенство и трябва да му дадем време да се адаптира".

Ще видим в какво състояние е Антони, след като тренира, и дали е готов за неделя", допълни наставникът.

В неделя Ман Юнайтед се изправя срещу лидера в класирането Арсенал. Новото попълнение Антони е регистриран и ще бъде на разположение на Тен Хаг за двубоя. Нидерландецът бе попитан дали Роналдо трябва да приема, че вече не е с гарантирано титулярно място. "Прекалено рано през сезона е. Ние нямаме 11 титуляри, а състав. Той ще играе голяма роля в следващите мачове".