Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е изправен пред дилема кой ще замени Бруно Фернандеш в неделния мач от Висшата лига срещу Астън Вила.

Португалецът ще изтърпи наказание от един мач, след като получи петия си жълт картон за сезона по време на домакинската победа срещу Уест Хям миналата седмица. Той изигра пълните 90 минути при победата на Юнайтед в Лига Европа срещу Реал Сосиедад в четвъртък и Тен Хаг не беше категоричен, когато беше попитан за отсъствието на португалския полузащитник на "Вила Парк".

"Знаем, че трябва да сменим Бруно, това е съвсем ясно. Трябва да видим кой да го заменим и трябва да помислим за краткото време след този мач. Имам една нощ да помисля", каза Тен Хаг след победата с 1:0 в Сан Себастиан.

БГНЕС
23 снимки

Дони ван де Беек започна срещу Реал Сосиедад след скорошното си завръщане във форма и може да направи първия си старт във Висшата лига за сезона на "Вила Парк".

Кристиан Ериксен може да премине към по-предни позиции, докато Фред и Скот МакТоминей могат да помогнат за запълване на празнините, след като започнаха на пейката в четвъртък.

Отборът на Тен Хаг все още е без Антони, Джейдън Санчо и Антони Марсиал в неделя, тъй като те все още се възстановяват. Бразилското крило Антони и английският национал Санчо пропуснаха последните два мача на Юнайтед поради контузия на крака и заболяване, докато Марсиал се бори с различни проблеми през целия сезон. Френският нападател има само три участия във Висшата лига под ръководството на Тен Хаг поради контузии на подколянното сухожилие, ахилеса и гърба.

БГНЕС / BGNES
43 снимки

Манчестър Юнайтед се наддава да продължи серията си без загуба във всички турнири до 10 мача и да запази мястото си в челната четворка, докато новият старши треньор на Вила Унай Емери ще бъде на пейката за първи път.

"Очаквам труден мач с Астън Вила, защото не имат нов мениджър. Трябва да анализирам всичко", добави мениджърът на "червените дяволи".