Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг ще получи солидни средства от ръководството на клуба за зимната селекция. Шефовете са много доволни от работата на нидерландеца от началото на сезона и ще му дадат шанс още повече да подсили състава си, твърди "Съндей Уърлд".

На "Олд Трафорд" са спокойни за финансите си, тъй като вече очакват раздялата с Кристиано Роналдо, която ще освободи сериозна сума в бюджета. Португалецът доскоро бе спряган за трансфер още през януари, но дори и това да не се случи, той със сигурност ще си тръгне през лятото, когато договорът му изтече.

Междувременно Тен Хаг вече е набелязал няколко играчи за зимната селекция и ще има възможност да привлече поне един от тях. Сред желанието от нидерландеца футболисти са Коди Гакпо от ПСВ Айндховен, Жоао Феликс от Атлетико Мадрид, Едсон Алварес от Аякс и Деклан Райс от Уест Хам.

Ако положителното развитие на "червените дяволи" продължи и през пролетта и отборът завърши в топ 4, Тен Хаг ще получи дори още по-сериозен бюджет за лятната селекция, която се очаква да бъде още по-сериозна.