Манчестър Юнайтед постигна много важна победа в последния си домакински мач за сезона с 3:2 над Нюкасъл, след която запази надеждите си за участие в европейските клубни турнири догодина.

След края на срещата мениджърът на „червените дяволи“ Ерик тен Хаг държа реч пред феновете на „Олд Трафорд“ и оббеща, че воденият от него тима отива за финала на „Уембли“ срещу градския съперник Манчестър Сити, за да „донесе ФА Къп на „Олд Трафорд“.

Снимки: Gulliver/GettyImages
5 снимки

„От мое име, както и от името на всички играчи и всички клуба искам да благодаря на всички вас за страхотната подкрепа по време на сезона. Както знаете, сезонът беше много труден, но едно нещо остана константно и това е вашата подкрепа към отбора“, започна своята реч Тен Хаг, като в началото бе освиркан.

„Този сезон обаче не е приключил. Първо отиваме към Брайтън за трите точки, а после към „Уембли“. Обещавам ви, че тези играчи ще дадат всичко от себе си, за да спечелят ФА Къп и да го донесат на „Олд Трафорд“. Ние сме сигурни, че нашите фенове, които са най-добрите в света, ще ни подкрепят и там“, завърши Тен Хаг.