Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг разкри какво е казал на футболистите си на полувремето в мача с Астън Вила. "Червените дяволи" губеха с два гола след 45 минути игра, след което стигнаха до паметен обрат за 3:2.

“На почивката губехме с два гола, които получихме след статични положение и липса на концентрация. Въпреки това, и през първото полувреме играхме силно. В паузата казах на момчетата: “Продължавайте да вярвате и правете нещата по същия начин, че дори и по-добре”. Трябваше да оказваме натиск върху съперника и видяхте какво се случи, когато при 1:2 вдигнахме темпото още повече”, сподели Тен Хаг. 

“Преди мача казах, че играхме като равни с Арсенал и Ливърпул. Ако се стараем и даваме максимума от възможностите си, можем да победим всеки. Повярвайте ми, дори да да изоставаме с два гола, това няма значение. Важното е да продължаваме в същия дух и да показваме характер. Днес момчетата направиха именно това. Мисля, че цялостното ни представяне беше на високо ниво”, каза още нидерландецът.