Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, бе много разочарован от равенството с Лийдс (2:2) в мач от Висшата лига. Той призна, че отборът му не е бил готов за битката, която предложи съперникът.
„Може да се каже, че спечелихме точка, защото е страхотно да се върнем от 0:2 в дербито. От друга страна е недопустимо да влезем по този начин в такъв мач. Трябва да си готов за битка, а ние не бяхме. Това е първото нещо, което казах на играчите по време на почивката. Но още в началото на второто полувреме допуснахме гол, което е наистина разочароващо.
 
Ще играем отново след няколко дни и ако играем, както можем, сигурно ще спечелим. Но трябва да поддържаме концентрация през целия мач, а не само в определени моменти. В последните 20 минути създадохме много положения, но завършващите удари не бяха добри. Трябва да действаме по-хладнокръвно пред вратата на съперника", заяви Тен Хаг.

Нидерландският специалист коментира и влизането в игра на Джейдън Санчо. Той се появи на терена в 59-ата минута, а в 70-ата изравни резултата.

"Смяната проработи, след неговото влизане Манчестър Юнайтед вкара два гола. Санчо внесе скоростта в играта ни, която искам. Знаем, че той е невероятен играч. Мисля, че може да ни помогне много, но трябва да  работи усилено. Вярвам, че представянето му срещу Лийдс ще го мотивира допълнително", добави Тен Хаг.