Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че отборът му не е в позиция да подценява нито един съперник и ще излезе с пределна мотивация в неделния сблъсък от ФА Къп срещу нискоразредния Нюпорт.

Юнайтед е едва осми във Висшата лига и беше елиминиран от европейските клубни турнири още през есента.

ФА Къп остава единствената възможност за трофей за "червените дяволи" и те ще хвърлят всички сили в тази посока.

"Това е истината. Но не отписваме и шампионата, защото той предлага класиране в Шампионска лига. Но ФА Къп е последната възможност за трофей, така че ще съсредоточим усилията си там", каза тен Хаг.

"В Нидерландия също играем срещу отбори от по-ниско ниво в купата на страната и знам, че винаги има риск от подценяване, когато голям клуб играе с по-малък. Но определено не сме в позиция да подценяваме който и да е съперник, така че няма да го направим“, каза Тен Хаг за неделното пътуване до Южен Уелс.

Люк Шоу, Хари Магуайър, Лисандро Мартинес и Каземиро са в групата за мача в неделя, но Маркъс Рашфорд и Джони Еванс са под въпрос, тъй като лекуват вирусни заболявания.

Андре Онана и Софиян Амрабат са с националните си отбори на Купата на Африканските нации, докато Мейсън Маунт, Антони Марсиал, Тирел Маласия и Виктор Линдельоф са извън игра./БТА