Ерик тен Хаг се радва на значителен успех на "Олд Трафорд", откакто се присъедини през лятото на 2022 г., извеждайки клуба до първия му трофей 2016 г. насам, както и до четвъртфинал в Европа и полуфинал за Купата на Англия. Той обаче няма да бъде доволен, освен ако не играят в Шампионската лига през следващия сезон.

"Нека изясним едно нещо, ние трябва да играем футбол в Шампионската лига. Клуб като Манчестър Юнайтед трябва да играе в Шампионската лига. Така че това трябва да е ясно. Разбира се, ние сме по-интересни, когато сме в Шампионската лига, но когато не сме, все още сме привлекателни за играчите. Забелязах това миналата година, когато не бяхме в турнира, но искам да изкажа мнението си. Ясно е, че трябва да сме в Шампионската лига", сподели Тен Хаг.

Тен Хаг намекна, че Юнайтед е все още привлекателна дестинация, макар и да не играят в Шампионската лига, като даде за пример Каземиро, но той настоява, че клубът трябва да се върне в състезанието. "Червените дяволи" все още могат да се класират, като завършат в челната четворка на Висшата лига или като спечелят Лига Европа.