Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг говори след загубата от Арсенал с 0:1. Това поражение сериозно застраши шансовете на "червените дяволи" да се класират за участие в Европа догодина. 

"Бяхме равностойни. Дори и когато ни липсват шест или седем титуляри, може би дори повече, успяваме да се представим на ниво. Мачът с Кристъл Палас бе много лош и бих казал дори неприемлив. Но днес показахме съвсем различен дух и борбеност. Този отбор винаги е разчитал точно на това. Играчите винаги трябва да показват най-високо ниво, дори и когато се налага да играят на нетипични позиции, както е в момента заради всички контузии. Това е комплимент за тези, които играха, защото те бяха конкурентноспособни и се бориха докрай. Имахме шанс за по-добър резултат", сподели нидерландският треньор.

"Една грешка реши мача. Това бе лош момент, който не бива да се случва, но се случи. Това е част от футбола. Един детайл не се получи както трябва и мачът отиде в друга посока", каза още той.

"Позицията, в която се намираме, е много притеснителна. Но все още можем да постигнем целта си. Трябва да поемем отговорност. Трябва да продължим да се борим, въпреки че имаме огромни проблеми", завърши Тен Хаг.