Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Ерик тен Хаг, остана доволен и сподели, че отборът е играл така, както той е искал и всичко е минало по план сред успеха с 3:0 над Чарлтън Атлетик и класирането за ½-финалине на турнира за Карабао Къп.

„Трябваше да стигнем до полуфиналите и го направихме. Мисля, че трябваше да решим всичко по-рано, но в крайна сметка целта беше да преминем. Така че, моите комплименти за отбора. Не мисля и, че позволихме на нашите опоненти да направят каквото и да е“, заяви Тен Хаг.

Gulliver/GettyImages
53 снимки

Нидерландецът коментира и необичайното си решение да излезе на терена с състав, в който преобладават предимно резервни играчи.

„Това са стандартите на нашия отбор. Резервните играчи винаги трябва да са готови и днес отново го видяхме. Всички бяха готови да излязат на терена и да играят много добре“, допълни още мениджърът.

С този експериментален състав Тен Хаг даде и кратка почивка на основните си футболисти преди градското дерби с Манчестър Сити, което ще се изиграе в предстоящия 20-и кръг на Висшата лига на 14 януари (събота) от 14:30 българско време.