Футболистът на Астън Вила Джак Грийлиш изрази възхищението си от спортната форма, която демонстрира Стилиян Петров.

Както е известно, след 4 години извън терените заради болестта, с която трябваше да се пребори, Стан се завърна в тренировките на Вила и дори вече изигра едно полувреме в контрола на тима.

Целта пред Петров е да докаже на треньорското ръководство, че може отново да помогне на тима. Всички футболисти на Вила са във възторг от завръщането на Стенли, а Грийлиш призна, че формата на българина е отлична и той се справя добре в подготовката.

"Може да видиш колко много работа е вложил. Той се справя добра в тренировките, определено няма проблеми. Вижда се неговата класа. Никога не загубваш това докосване и поглед над играта", сподели Грийлиш пред официалния сайт на клуба.

"Може би някои хора имаха някои съмнения, но той се подобрява през цялото време. Сега въпросът е в това да става по-здрав. Когато влезе в мача срещу ГАК Грац, това бе много специален момент."

"Никога преди това не съм играл с него, така че да бъда на същия терен с него е истинска сбъдната мечта за мен, защото си спомням неговото влияние, когато играеше", допълни Грийлиш.