Името на Англос Постекоглу се очаква да бъде в списъка с кандидати, които могат да наследят напуснали позицията на селекционер на Англия Гарет Саутгейт. The Telegraph пише, че от ФА следят мениджъра на Тотнъм Хотспър от години.

Техническият директор на ФА Джон Макдермът следи отблизо развитието на Постекоглу от Австралия през Япония до Шотландия и сега във Висшата лига, като се смята, че е почитател на работата му.

Самият Постекоглу, обаче, коментира слуховете, като дори се пошегува с журналистите, че е „дремнал“ и не ги е видял.

„Пропуснал съм ги тези спекулации. Дремнах този следобед, нямам идея… Аз съм мениджър на Тотнъм и съм решен да донесе успех на този клуб. Това е мястото, върху което съм фокусиран в момента“, заяви Постекоглу по повод на въпрос дали е вярна, информацията, че може да бъде заместникът на Гарет Саутгейт начело на Англия.

Джов Макдермът пък е получи задачата да изготви списък с евентуалните наследници на Гарет Саутгейт, като ФА не изключва възможността временен селекционер да отговаря за срещите от Лигата на нациите срещу Република Ирландия на 7 септември и с Финландия три дни по-късно. Сред споменаваните имена за следващ треньор на Англия се смятат Греъм Потър, Еди Хау, Маурисио Почетино, Томас Тухел, Йоаким Льов, както дори още Юрген Клоп и Хосеп Гуардиола.