Саутхемптън може да е известен с прозвището "светците", но един от играчите на тима определено не се вписва в определението за "светец". Става въпрос за португалския национал Седрик Соарес, който беше спипан в крачка. 

Звездата на тима от Висшата лига започнал да сваля две танцьорки в нощен клуб след бурен купон миналата седмица. Той започнал да им праща послания в социалните мрежи с прелъстителни послания, като действал с всяка от тях по отделно. 

На всичко отгоре 25-годишният португалец е сгоден, при това за една от най-красивите си сънароднички Филипа Брандао, която е топмодел. Двамата са заедно от две години, а годежът им е станал факт в началото на този месец. 

Филипа постнала в Инстаграм съобщението с текст към него: "Докато сме стари и посивели", с което се хвали пред последователите си с обвързването доживот с футболиста. Но малко след това той решил да сваля другите две мацки, които обаче го издали пред таблоидите. 

Двете танцьорки са 25-годишната Лола Берглунд и 22-годишната Аш Холм. Втората е бивша участничка в британския "X-Factor". И двете го заплашили, че ще направят публично достояние посланията му към тях и той побързал да изтрие съобщенията си. Но те вече били направили скрийншотове и ги показали на таблоидите.