Стив Холанд, който води отбора на Челси при победата над Съндърланд с 3:1 от 17-ия кръг на Премиършип заяви, че е със смесени чувства след постигнатия успех.

„Ролята, която изпаднах в днешния ден стана факт, защото съм част от клуба. Аз стоя винаги близо до хората, с които работя. Тъжно е, когато стават подобни смени, но ние имахме важен мач само след два дни и аз бях длъжен пред феновете и клуба. Щастлив съм от победата, но в същото време съм тъжен от развитието на нещата през последните дни“, коментира Холанд.

„През първото полувреме играхме добре. Ранните голове дадоха на играчите нужната увереност и спокойствие. “

„Не мога да отговоря на въпроса относно моето бъдеще. Моята ситуация бе ясна през миналия сезон, когато спечелихме титлата в Премиършип и купата на Лигата. Аз се чувствам част от този екип. Когато нещата не вървят добре, трябва да поемем отговорност. Отговорността е колективна. Аз съм част и от добрия, и от лошия период“, добави бившият асистент на Моуриньо.

„За всеки един е трудно. Феновете със сигурност имат право да изразят своето мнение. Не познавам достатъчно добре Гуус Хидинк, но разговарях с Рей Уилкинс, който е работил с него. Той се изказа с много комплименти за работата на Хидинк. Моето мнение е, че ние се нуждаехме от опитен мениджър. Ние имахме един, а сега имаме друг“, каза още Стив Холанд. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS