В Нюкасъл определено се наслаждават на добри дни. След проблемите с коронавируса, които съпътстваха "свраките", те вече са в серия от 2 поредни победи и тази вечер ще опитат да запишат нов позитивен резултат при гостуването си на Лийдс.  

30 снимки

Мениджърът на тима Стив Брус също призна за положителната промяна в отбора и си пожела доброто представяне да продължи. Брус обаче призова ръководството да направи всичко, за да задържи основните състезатели в клуба, за да може съставът от Североизточна Англия да расте и да се развива в правилната посока. 

"Победите, които записахме ни дават самочувствие. След трудностите, които имахме с ковид-19 и отложения мач с Астън Вила, беше от съществено значение да спечелим срещу Уест Бромич. Намираме се в добър период и постоянно говорим с момчетата, че трябва да трупаме точки, за да сме още по-спокойни. Много е важно да задържим основния си състав, през следващото лято например изтича договорът на Дуайт Гейл, а аз разчитам на него. Бих желал той да остане, защото смятам, че е добър футболист и е важен за нас.  Тепърва ще се водят разговори, но не бива да го изпускаме. С правилна работа и труд, вярвам, че ще настъпят още по-добри времена. Сега сме изпълнени с увереност и се надявам, че срещу Лийдс отново ще покажем добра игра", заяви Брус.