Мениджърът на Нюкасъл Стив Брус хвърли предизвикателство към своите футболисти да изиграят силен мач срещу Тотнъм в опит да забравят за слабата продукция срещу Норич.

„Свраките“ загубиха убедително с 1:3 в гостуването срещу Норич във втория кръг на Висшата лига, което не беше прието добре от феновете на тима, които предвкусват нов труден сезон в борбата за оцеляване. Брус заяви, че единственият начин да се заличат тези страхове е с добри представяния.

„На най-високото ниво се случва да имаш лош ден колективно и индивидуално. Самият аз като състезател съм изпитвал това чувство. Не е нарочно, но се случва“, коментира мениджърът на Нюкасъл.

„Важно е да не го приемеш и да направиш всичко възможно, за да подобриш положението си. Никой не ни дава никакви шансове срещу Тотнъм, което означава, че трябва да подходим с идеята да дадем най-доброто от себе си, пък каквото стане“.

„Много от играчите са тук от дълго време и знаят отлично какво се очаква от тях и клуба. Единственият начин да се отървем от въпросителните е да показваме по-добри игри, с които да съберем необходимия актив накрая на сезона.