Съботният успех срещу Евертън бе само моментен проблясък за Нюкасъл. Снощи "свраките" отново допуснаха поражение. Този път то дойде у дома от състава на Кристал Палас с  1:2. И въпреки че отборът на Стив Брус поведе рано рано в срещата, това не беше достатъчно. 

Gulliver/GettyImages
60 снимки

"Орлите" направиха пълен обрат и си тръгнаха с трите точки към Лондон. Това поражение засили още повече кризата в Нюкасъл, а най-големият проблем изглежда безидейната игра на тима. След поредното поражение в снощния мач мениджърът на "джордитата" Стив Брус беше изключително разочарован, но допълни, че не може да желае повече от своите футболисти. 

"Не смятам, че можехме да направим нещо повече. Имахме своите шансове, но не успяхме да ги използваме. Сега хората ще кажат, че пак сме играли лошо, но според мен това не е така. Не заслужавахме да загубим и се опитахме да противодействаме на техните силни страни. Разочарованието ми е огромно, защото видях как се чувстваха момчетата след мача, но можем само да продължим да работим и да се готвим за следващите предизвикателства“, каза Брус след срещата.