Желанието на Стилиян Петров да се завърне на футболния терен е категорично и големият български футболист е готов да го стори и в друг клуб, извън Астън Вила.

Това призна самият Стенли в интервю за „Спортно шоу Гонг“, в което сподели подробности относно завръщането си във футбола. Петров обясни, че първата му опция е именно Вила, където обаче всичко зависи от желанието на бъдещия нов мениджър. Той разкри, че при нежелание на Вила, ще играе другаде, а вече е получил доста обаждания от мениджъри, желаещи да го имат в съставите си.

Стилиян пред Гонг за голямата мечта и завръщането във футбола

“Вече се чувствам готов да започна подготовка на професионално ниво. Вече Астън Вила като назначи нов мениджър ще видим, дали ще започна подготовка с тях. Иначе много други мениджъри вече ми казаха, че може да започна тренировки с техните отбори“, разкри Петров.

Стилиян Петров готов и за завръщане в националния отбор

“Ръководството (на Вила) знаят за моето желание, те нямат нищо против. Очаква се назначаване на нов треньор, той ще има свои идеи, свои виждания. След това ще може да обявим, дали започвам с тях или с някой друг.”

„Аз имах доста обаждания от различни нива на английския футбол от треньори с желание да започна подготовка с тях. Първата ми опция е Астън Вила, тук стана всичко, искам да им дам първата възможност, те го знаеха. Вече ако те преценят, че новият треньор не иска да ме види, вече ще видя всички други опции“, допълни Петров.