Юношата на Ливърпул – Трент Александър-Арнолд, говори пред клубния сайт за новото попълнение на клуба Дарвин Нунес. Уругваецът акостира на „Анфийлд“ за близо 90 милиона евро от Бенфика и не може да вкара гол в два поредни контролни мача, което породи някакви коментари за него.

Нунес все още се утвърждава в отбора, воден от Юрген Клоп, а Трент даде пример, че новият №9 на „Анфийлд“ трябва да вкара един път, след което попаденията му ще станат с честотата на лондонските бусове по улиците на мегаполиса в Англия.

Gulliver/GettyImages
30 снимки

„Дарвин все още учи начина, по който ние играем. Съвсем скоро ще влезе оптимално. Сигурен съм, че ще започне да вкарва много голове. Виждате, че и самият той жадува този първи гол, но съм сигурен, че когато отбележи, то честотата им ще бъдат като на лондонските автобуси“, каза Александър-Арнолд.

„Ще го подкрепим напълно. Очевидно в мача с Кристъл Палас се видя какво движение има той, бяганията, които прави и къде иска топката. Става дума само за намирането на позиция и това ще бъде изключително позитивно за целия наш отбор“, допълни юношата на „червените“.