Мениджърът на Тотнъм Хотспър Жозе Моуриньо сподели истинската причина да се активизира в социалните мрежи през последните 10 месеца. Специалния бе изтрил профила си в Инстаграм, но от февруари насам има нов, а броят на последователите му наближава 1 милион. Оказа се обаче, че това се е случило под въздействието на спонсорите, които са го накарали да го стори.

Както е известно, след победата с 3:1 над Лудогорец в Разград от третия кръг на груповата фаза от Лига Европа Моуриньо сподели кадър, на който се храни, придружен с текста: "Когато печелиш, но не си играл особено добре." Оказа се обаче, че публикуването на кадъра не е било по негово желание, а по-скоро задължение.

"Не съм целял да мотивирам отбора. Аз все още не съм голям фен на социалните мрежи. Ако трябва да съм честен, спонсорите ме помолиха да си направя профил. Когато изтрих предишния, имах няколко милиона последователи и те са останали разочаровани. Сега се старая да публикувам, когато мога. Забавно е", заяви Моуриньо.

"Нямам никаква представа дали футболистите ми следят какво качвам. Разнообразието на публикациите е приятно развлечение и ако на хората им е интересно, няма никакъв проблем", допълни бившият наставник на Порто, Челси, Интер, Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед.