Престоят на Нуно Еспирито Санто в Тотнъм може и да се окаже доста по-къс от очакваното, след като "шпорите" продължиха да буксуват във Висшата лига. Те загубиха с 0:3 срещу Манчестър Юнайтед като домакини в неделя и според британските медии бъдещето на португалеца в отбора е било обсъждано на спешна среща между собственика Даниел Леви и изпълнителния директор Фабио Паратичи.

Тотнъм, който беше начело на Висшата лига през август след три поредни победи на старта, загуби за пети път в първенството и в момента е на осма позиция, на 10 точки зад лидера Челси. Според "Гардиън" и "Би Би Си", срещата е предизвикана от недоволството на феновете по трибуните.

Тотнъм нямаше дори един удар във вратата на Юнайтед, а Нуно бе сериозно освиркан по време на смяната на Лукас Моура със Стивън Бергвайн. Привържениците дори подеха скандиране с думите "Не знаеш какво правиш".

"Определено не играхме добре. Разбирам критиките към мен и това е част от футбола. Съжалявам за загубата", каза бившият треньор на Уулвърхямптън на пресконференция след края на мача.