Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер направи любопитно сравнение, за да онагледи ситуацията с крилото на тима Алексис Санчес. Чилийският национал се намира в слаба форма, откакто дойде на "Олд Трафорд" преди година, като от началото на сезона има само два гола в 19 мача, но ще получи шанс за изява в следващите мачове, заради контузиите на Джеси Лингард и Антони Марсиал.

"Мисля, че той е много добър играч. Много е талантлив. Видя се и срещу Фулъм, че когато получи шанс, той е много рязък с движението си около топката и често я печели с енергията си. Ако успее да вкара един гол, съм сигурен, че това ще му помогне много за увереността му. Има такива периоди, в които един играч не може да се представя на своето ниво, всеки минава през тях. Ние обаче знаем, че той е много добър футболист. Това е като с бутилка кетчуп, в началото не излиза нищо, но когато тръгне, не можеш да го спреш", коментира Солскяер.

"Той може да играе още много години. Той беше контузен, когато дойдох и не е честно да очакваме веднага да намери формата си. Сигурен съм, че ще покаже най-доброто от себе си преди края на сезона", допълни норвежецът.

Санчес е с 30 реализирани попадения в последния сезон с екипа на Арсенал. 

"Той има изключителен талант, но с него може да се коментират изключително много неща и ситуации. Сигурен съм, че може да играе още много години. Преди два месеца беше контузен и не може веднага след това да се изисква да бъде в най-силна форма", каза още норвежкият специалист.