Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер трудно скриваше усмивката си след победата с 1:0 над Уулвърхемптън. Голът на Маркъс Рашфорд падна в добавеното време на мача и веднага се заговори за завръщането на "Фърги тайм" - онова време от футболната среща, в което воденият от сър Алекс Фъргюсън Манчестър Юнайтед често имаше навика да вкарва важни голове - заключителните секунди.
"Фърги тайм"? Това не се случва за първи път през сезона. Започнахме често да печелим мачове в края. Чувствам, че играчите вече са достатъчно подготвени физически и психологически, затова успяваме да вкарваме късни голове.
 
Изправихме се срещу много добър отбор и ни беше трудно, не показахме истинските си възможности. Може би в последните минути те бяха по-уморени от нас. Възможно е и този ден повече почивка да ни е помогнал. Малко късмет, малко оригиналност - така стигнахме до гола. Това са нормални неща, когато оказваш натиск над противника.
 
Годината беше добра от гледна точка на резултатите. Имаме отбор, който във всяко едно отношение е готов да се изкачи в класирането", коментира Солскяер.