Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солкяер, очаква трудно гостуване срещу Уулвърхямптън в третия кръг от турнира за купата на Футболната асоциация. През миналия сезон "червените дяволи" загубиха с 1:2 като гости срещу "вълците" и отпаднаха от най-стария футболен турнир в света. През настоящия сезон във Висшата лига Юнайтед направи равенство 1:1 срещу Уулвс.

"Това ще бъде моят четвърти мач там и все още нямам победа. Това е трудно място за гостуване. Ливърпул загуби през миналия сезон, а сега същото се случи и с Манчестър Сити. Уулвърхямптън разполага с добри футболисти и добър мениджър. Той има собствена философия и собствен начин на игра. Системата им на игра се променя между 3-5-2 и 3-4-3. Чака ни доста трудна вечер, трябва да научим всеки един детайл за тях. Ще ни бъде трудно да спечелим. Задължени сме да се представим добре и да вземем положителен резултат, защото искаме да реагираме правилно след поражението срещу Арсенал", заяви норвежкият специалист пред британските медии в петък.

Звездата и рекордна покупка на "червените дяволи" Пол Погба няма да играе в утрешната среща, като съвсем скоро ще претърпи операция в глезена.

"Контузията му не е същата, от която се лекуваше до момента. Очакваме отсъствието му да бъде между три и четири седмици", каза още Солскяер.

Халфът Скот Мактоминей ще отсъства от състава на Юнайтед за по-дълго време заради контузия в коляното, получена по време на мача срещу Нюкасъл през миналата седмица.