Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер, също подкрепи Франк Лампард, който вчера бе уволнен от Челси. "Синята" легенда загуби работата си едва 18 месеца след назначаването си и за по-голямата част от футболната общественост определя решението на ръководството на Челси като грешно. 

"Не е моя работа да коментирам Лампард, но съм сигурен в едно нещо - той не иска да го съжаляваме. Познавам характера му, знам как мисли и съм сигурен, че ще се завърне и ще има една страхотна мениджърска кариера", заяви Солскяер относно уволнението. 

"Лампард имаше период на непостоянство, но той бе много кратък. Не отдавна те бяха на върха в класирането, това е първият им по-сериозен спад, така че съм леко изненадан, ако трябва да съм честен. Но все пак не е моя работа да коментирам Франк и това какво се случва в Челси. Аз си гледам моя отбор. Ние знаехме, че преминаваме през труден период, дори не един или два, но останахме силни."

"Понякога не знаеш какво се случва, не знаем историята зад завесите, пък и не е наша работа. Но винаги е тъжно, когато някой загуби работата си", допълни Солскяер.