Нападателите Алексис Санчес и Ромелу Лукаку ще получат цялата им нужна помощ, за да достигнат до най-добрата си форма, но само от тях самите зависи дали ще могат да се възползват от шанса да играят по-често, заяви временният мениджър Оле Гунар Солскяер. Санчес има само един гол през сезона в пет старта, а Лукаку е с шест от 16.

Преди мача с Борнемут в неделя Солскяер беше запитан дали може да помогне на Санчес и Лукаку така, както го направи с Пол Погба. Французинът има два гола и две асистенции в двата мача под ръководството на норвежеца.

"Не съм съгласен с това, че съм направил нещо специално с Пол, което ще направя и с Ромелу и Алексис. От тях зависи дали ще се възползват от шанса, когато го получат. Във футбола е така - трябва сам да свършиш работата си. Понякога обаче се нуждаеш от помощта и на мениджъра, и на съотборниците ти. Аз съм тук точно за това - да им покажа пътя, пък следващата крачка зависи от самите тях", каза той.

"Говорим много за свободата за изразяване. Това винаги е бил моят стил. Не мога да кажа на всички какво да правят. Те са тук, защото са добри футболисти. От тях зависи дали ще го покажат и дали ще се радват, че са в Юнайтед. Това са най-добрите години в живота", добави Солскяер./БТА