Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер планира да използва Пол Погба в нова роля - тази на 10-ка, като новото попълнение Бруно Фернандеш ще играе на по-дълбока позиция в полузащитата на тима. Погба и Фернандеш все още не са играли заедно в мач за Юнайтед, тъй като португалският национал подписа през януарския трансферен прозорец, а Погба получи повече време да се възстанови от контузията си в глезена и сега е на път да играе ключова роля в остатъка от кампанията на Юнайтед. 

Погба и Фернандеш вече имаха време да се запознаят помежду си в тренировките на Юнайтед, след като играчите се върнаха в Карингтън миналия месец. Според "​​Sun", Погба ще бъде пробван като №10, като ще играе зад нападателя, след като той е тренирал на тази позиция по време на подготовката през последните дни. Изданието твърди, че Световният шампион е показал „впечатляващи неща“ и в клуба има вяра, че той ще играе на върха на диаманта в полузащитата, когато сезонът се възобнови.

Фернандес, който мигновено показа качествата си след преминаването си на "Олд Трафорд", е готов да играе още повече в ролята на №8 със Скот Мактоминей като дефанзивен полузащитник. Португалският национал вече има три гола и четири асистенции в девет мача, като беше обявен и за играч на Месеца във Висшата лига за февруари. Фернандес показа, че е способен да играе на най-различни позиции по времето си в Спортинг и вече му е удобно да играе в ролята на №8. 

Юнайтед ще възобнови кампанията си във Висшата лига срещу Тотнъм на 19 юни. Понастоящем отборът на Солскяер е на пето място във Висшата лига, на три точки зад четвърто място, където е Челси и на осем зад Лестър, който е трети.