Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че не очаква неговият отбор да бъде сред претендентите за титлата и през следващия сезон.

"Червените дяволи" тръгнаха ударно под ръководството на норвежеца, но постепенно намалиха темпото и сега са едва шести в Премиършип.

Солскяер успя да се убеди колко огромна е пропастта между неговия отбор и лидерите в първенството Манчестър Сити и Ливърпул във всички отношения и че за преодоляването на тази разлика е нужно време.

"Не бива да очакваме, че такива неща ще се променят за нула време и ние го знаем. Всичко трябва да върви постепенно. Ние като клуб трябва да бъдем реалистични и да се движим стъпка по стъпка. Трябва да се придвижваме бавно, но правилно. Нужни са ни играчи с точните качества и стандарти, за да се върнем там, където искаме да бъдем", отбеляза Солскяер, цитиран от БГНЕС.

Тази вечер от 22.00 часа тимът му излиза срещу Манчестър Сити на „Олд Трафорд” в среща от Висшата лига. Двубоя ще можете да гледате по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA.