Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че отборът му не играе в последно време така, както той иска. Норвежецът обаче отново демонстрира вяра в това, че може да върне "червените дяволи" към формата от края на миналия и началото на настоящия сезон.

"Много е трудно да се говори в момента . Започнахме мача пасивно. Когато те поведат, винаги е трудно. Де Хеа ни задържа в мача с някои добри спасявания, след което те отбелязаха гол, който често вкарват - Кансело влезе в наказателното и центрира към далечната греда. Ние знаехме, че това ще се случи и не трябваше да го допускаме. Разбира се, те играха много добре. Ние обаче не бяхме на нашето ниво”, заяви мениджърът.

“В момента ние сме далеч от топ отборите. Бяхме започнали да изглеждаме по друг начин и трябва да се върнем към този период. Започнахме да изглеждаме като истински отбор в края на миналия и началото на новия сезон. Били сме в тази ситуация няколко пъти. Периодът от последния мач, който изиграхме тук, бе много тежък. Не мога да кажа, че това е начинът, по който искам Манчестър Юнайтед да играе", добави норвежецът след загубата от Манчестър Сити.

“Докато съм тук, ще направя каквото мога, за да подобря нещата и да се върнем към това лице, което бяхме започнали да показваме”, заяви Солскяер запитан за това дали мисли, че времето му начело на Юнайтед изтича.