Съсобственикът на Уест Хем Дейвид Съливън обвини гостите от Манчестър Юнайтед за безредиците в Лондон и отлагането на ключовия сблъсък с 45 минути. Както съобщихме по-рано, автобусът на „червените дяволи“ бе атакуван от феновете на „чуковете“ с бомбички и димки, като това доведе до закъсняването им за мача.

Автобусът на Юнайтед пристигна само 35 минути преди първия съдийски сигнал, а според Съливън, гостите е трябвало да пристигнат няколко часа по-рано.

Както е известно, днес Уест Хем ще изиграе последния си мач на „Болейн Граунд“, преди да се премести на Олимпийския стадион в английската столица.

Това не е първият път, в който Юнайтед закъснява за мач от Висшата лига. Това се случи и преди мача срещу Тотнъм преди няколко седмици.

„Манчестър Юнайтед трябваше да пристигнат тук в 16 часа (местно време). Отлично знаят, че това е последният ни мач. Срещу Тотнъм имаха същия проблем. Мисля, че полицията и официалните лица са твърде любезни с тях. Ако бях ръководител щях да ги накарам мачът да започне в 21,45 часа, както е по програма“, коментира ядосаният Дейвид Съливън.