Лятното попълнение на Ливърпул от РБ Лайпциг – Доминик Собослай, е готов да направи своя дебют с „червената“ фланелка в неделния следобед срещу Челси. Унгарският полузащитник проведе пълноценна лятна подготовка с новия си отбор и вече няма търпение за започващия сезон.

„Още в мига, в който подписах, бях готов“, каза новият №8 в тима в тренировъчния център на клуба.

11 снимки

„Това е причината да бъда тук – да помогна, да помогна на феновете и да се върнем към печеленето на трофеи. Момчетата ме приеха изключително топло, така че всеки ми помага от първия ден. Благодарен съм за всичко“, допълни още полузащитникът.

„По време на тренировките давам всичко най-добро от себе си, както ще го правя и в мачовете. Надявам се и срещу Челси да го сторя. Разбира се, че Висшата лига е най-доброто първенство в света и Ливърпул е един от най-големите клубове в света, така че заради това съм тук. Искам да постигна много с отбора си“, допълни още Собо, както е наричан от своите съотборници. „Гледам смело към новия сезон и съм развълнуван за старта след тази лятна подготовка“, завърши той.

По време на концерт в града пък Собослай и Алисон Бекер представиха официално третия екип на отбора, който е в лилав цвят.