„Тук съм от шест месеца и искам да остана за дълго време. Целта ми е да спечели много неща, които да останат в историята завинаги“, започна Собослай пред сайта на Ливърпул.

„Трофеи, това е нещото, което искам да си татуирам и да е свързано с Ливърпул. Мислил съм дълго време върху това, след като спечелих Купата на Германия с Лайпциг, защото се случи два пъти. Това беше и първи път за Ред Бул. Именно затова си ги татуирах тях. Сега мисля за още купи по тялото ми, но да видим. Нуждая се от още малко време. Тук съм от 6 месеца и искам да остана максимално дълго и да постигнем големи неща с Ливърпул“, продължи Собослай.

„Това сега е само началото. Искам да показвам най-доброто от себе си и да печелим всичко. Сега се намираме по средата на сезона. На върха сме в класирането и искаме да бъдем там и накрая на сезона“, подчерта унгарският капитан.

„Ливърпул е един от най-големите клубове в света. Хората, по начина, който обичат своя отбор, е изключителен. Винаги ни подкрепят. Разбира се, че понякога не сработват нещата за нас, но сме в супер връзка с тях. Просто има дни, в които не сме на 100%, но има дни, в които дори да си на 100%, то това не е достатъчно. Това е футболът, но ние искаме феновете ни да се наслаждават на това, което правим“.

Собослай говори и за татуировките по тялото си, като акцентира, че първата си е направил като е бил на 15 години. Тя е била продиктувана от облог с баща му – Золт. „Това беше бас с моя баща. Беше нещо на футбол, което спечелих и реших да си я направя. Не беше най-умното решение тогава. Бях сигурен за печалбата обаче. Никога не съм си правил татуировки просто така. Винаги е било с някакво значение за мен – защото ми харесва или му показва някакъв етап от живота ми. Надявам се да има още такива“, подчерта Доминик Собослай.