Халфът на Ливърпул Доминик Собослай сподели своето мнение относно възможността мърсисайдци да спечелят четири трофея през настоящия сезон. Те вече триумфираха в турнира за Купата на Лигата и продължават борбата за титлата в Англия, ФА Къп и Лига Европа. 

"Усещането е приятно. Вече спечелихме един трофей, остават ни три. Искам да спечелим всичките четири. Трябва да подхождаме мач за мач до края на сезона, защото ни остава дълъг, дълъг път, много мачове. Всеки гледа към двубоите, не мислим как ще завърши сезона", заяви Собослай на пресконференцията преди реванша със Спарта Прага в Лига Европа.

"Вече не усещам болка. Надявам се това да остане така. Това е най-лошото, което може да ти се случи - да си контузен и да не можеш да помагаш на отбора. Гледаш по телевизията или от трибуните", каза той за контузията, от която наскоро се възстанови.

"Никога не е лесно да пристигнеш в ново първенство, нов отбор, нови играчи. Мисля, че ние, играчите, показахме като отбор, че можем да постигнем почти всичко. Не сме завършен отбор, но сме на правилния път. Имаме напълно нова халфова линия, но показахме, че сме готови", завърши унгарецът.