Легендарният футболист на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс даде съвет на мениджъра Оле Гунар Солскяер с какви играчи трябва да се подсили състава. Според англичанина на отбора са нужни нов централен полузащитник и нападател. През това лято Алексис Санчес и Ромелу Лукаку напуснаха в посока Интер и оставиха пробойна в центъра на нападението. Норвежкият наставник на „червените дяволи“ искаше да привлече халфа на Нюкасъл Шон Лонгстаф и на Уест Хем Деклан Райс, но без успех.

„Мисля, че те се нуждаят играч, който да контролира играта“, започна Скоулс пред „ББС“.

„Майкъл Карик беше чудесен в това. Сега те имат няколко талантливи играчи на тази позиция. Мисля, че Скот МакТоминей се справя добре през този сезон. Погба може да бъде сензационен на моменти и вероятно е един от най-добрите в света на тази позиция, но трябва да сме сигурни, че ще остане в клуба, ако клубът иска да изкара най-доброто от него“.

„Но мисля, че Оле ще се справи. Повече се притеснявам за ситуацията в нападението. Имаме Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал – те централни нападатели ли са или крила? Не съм много сигурен. Винаги съм мислел, че, ако Юнайтед имат страхотни централни нападатели, те ще се върнат в битката за титлата. Това е нещото, което им липсва в момента“, завърши англичанинът.