В събота двама бивши съотборници ще се изправят един срещу друг. Фулъм на Скот Паркър приема Челси на Франк Лампард. И двамата се познават отлично, тъй като играха заедно  не само в националния отбор на Англия, но и в състава от "Стамфорд Бридж".  

Според мениджъра на Фулъм неговият колега има всички качества, за да стане един от най-добрите в треньорската професия. Скот Паркър допълни още, че се възхищава на Лампард и му пожела  много успехи в бъдеще. 

Gulliver/Getty Images
35 снимки

"Радвам се, че с Франк утре ще се изправим един срещу друг. Познаваме се много добре и аз никога не съм се съмнявал в него. Лампард е страхотен човек, изключително възпитан и учтив, а качествата му на терена бяха безспорни. За мен бе истинска чест да играя с такъв професионалист. Виждах го как се труди всеки ден и искаше да е големият лидер на Челси.  Научил съм много от него и знаех, че един ден Лампард ще е добър мениджър. Мисля, че Той притежава всички необходими качества да е един от най-добрите мениджъри в света. Сигурен съм, че ще се справи със задачите си в Челси и го поздравявам за всичко, което е постигнал дотук. Франк е един от най-добрите хора, с които въобще някога съм играл и имам честта да познавам“, завърши Паркър.