Фулъм започна със  загуба новия сезон в Англия. „Лондончани загубиха тежко с 0:3 от Арсенал и още в първия мач разбраха, че животът във Висшата лига изобщо не е лесен.

Подобно мнение изрази и мениджърът на новия член на английския елит Скот Паркър. Паркър предупреди своите играчи да забравят за всичко, което постигнаха в Чемпиъншип и да се концентрират само върху настоящето.

„Чакат ни тежки дни и трябва да си извадим изводите. Да загубиш в първия мач от сезона не е приятно, а дори и да е от Арсенал. Важно е момчетата да осъзнаят, че Висшата лига е друго ниво и във всеки мач е нужна пълна мобилизация, ако продължим да губим, не ни очаква нищо добро", започна младият специалист. 

"Рано е да правим каквито и да е заключения, но искам да видя положителна реакция още в следващия мач. Тепърва ни предстоят сериозни изпитания и ще се справим само, ако сме заедно и работим упорито. Трябва да ставаме по-добри, новаци сме, просто няма как да ни е лесно. Отборът трябва да забрави за лошите моменти и да гледаме напред. Целта е Фулъм да запази мястото си във Висшата лига и всичко зависи от нас“, сподели Паркър.