Лийдс и Уест Бромич са новите членове на Висшата лига. Остава обаче да разберем, кой ще бъде последният участник в английския елит? Плейофите в чемпиъншип се очакват с нетърпение, а тези мачове винаги са интересни и интригуващи.

Брендфорд ще се изправи срещу Суонзи, а другият полуфинален плейоф противопоставя Фулъм и Кардиф. Мениджърът на Фулъм Скот Паркър обяви, че очаква трудни двубои с Кардиф, но изрази огромна надежда, че тимът му ще се пребори за място при най-добрите.

„Сезонът стигна до изключително труден етап. Очакват ни страхотни мачове, а победителят в края ще е само един. Всеки от четирите отбора иска да влезе във висшата лига и съм сигурен, че ни предстоят страхотни сблъсъци", започна мениджърът на Фулъм. 

Ние ще бъдем готови за Кардиф, те са добър отбор, но ние гоним висшата лига. Ще дадем всичко от себе си, а  вече в 7 поредни срещи сме без загуба. Надявам се, че ще успеем да се справим и да се върнем сред най-добрите в Англия. Това, че не спечелихме директна промоция не променя нищо, готови сме за битка и с вълнение очакваме срещата с Кардиф“, завърши Паркър.