Английският национал Калъм Хъдсън-Одой се опитал да подлъже разследващите органи заради катастрофа с участието на неговото Ламборджини, пиша медиите на Острова.
 
20-годишният футболист на Челси е ударил отзад кола,, управлявана от млад лекар. След инцидента Хъдсън-Одой и двама от неговите спътници са снимали медика, като са го принуждавали да поеме вината за катастрофата.
 
Самият футболист не е попълнил застрахователните документи за пътното произшествие, а като шофьор е посочен 32-годишният му брат Брадли.
 
„Почувствах как колата се разтресе, когато ме удариха. Веднага разпознах Калъм, който изскочи от своя автомобил. Носеше екипировка на Челси и беше ядосан. Започнаха да ме снимат, но аз отричам да съм виновен.
 
Обиждаха ме, че карам стара кола. Моята застрахователна компания е получила документи, че съм ударил Ферари, а след това пък са дошли други книжа за катастрофа с Мерцедес. Искам полицията да разследва случая“, заяви лекарят, който кара 10-годишно Рено.
 
Полицията обяви, че тече разследване след показанията на доктора. Адвокатът на Калъм Хъдсън-Одой твърди, че е подадена жалба срещу трето лице, а не срещу неговия клиент.