Синът на легендата на Ливърпул Кени Далглиш – Пол, коментира ситуацията в отбора и мениджъра Юрген Клоп. Детето на Краля обобщи, че няма нито един човек, който да е по-удачен за мястото начело на мърсисайдци от Юрген Клоп. Актуалният английски шампион и спечелилият най-много големи трофей от английските отбори се намира в тежък период след поредица от слаби резултати на футболния терен, а успоредно с това германският мениджър Юрген Клоп загуби майка си по-рано през месеца.

„Без съмнение – Юрген Клоп е най-доброто нещо, което се случи на Ливърпул в новата история на клуба. Не бих го заменил за никой друг треньор. Тежко е да се гледа през какво преминава Клоп. Изпращам му прегръдки, тъй като семейството е всичко”, каза синът на легендарния футболист на Ливърпул Пол Далглиш.

Откакто пое Ливърпул, Юрген Клоп триумфира с Шампионската лига на Англия, както и успя да спечели титлата с отбора след 30-годишно чакане. Също така от 2015-а досега "червените" достигнаха до финалите за Купата на Лигата, Лига Европа, както и един път за Шампионската лига.