Антони Марсиал изглеждаше сигурно, че ще напусне "Олд Трафорд" през лятото на 2022 г., след като му беше позволено да премине в Севиля под наем през миналия сезон. Ерик тен Хаг обаче смята, че 27-годишният играч има потенциал да бъде в отбора и Бастиян Швайнщайгер вярва, че внимателното управление на играч с 83 гола за "червените дяволи", какъвто е французинът, ще донесе значителни ползи на всички заинтересовани.

Неговият потенциал е огромен. Спомням си много добре, когато той пристигна в Юнайтед и вкара гола срещу Ливърпул по специален начин. Трябва да му вдъхнете увереност. Но понякога трябва да го натискате и тогава той може да бъде един от най-добрите играчи. Но първо трябва да разбере това и това е работа на треньорите, а също и на съотборниците. Ако играете с някой като него, искате да виждате качеството на този играч през цялото време. Очаквате го, защото знаете какво може да направи той", сподели Швайнщайгер пред клубната телевизия на Манчестър Юнайтед.

Антони Марсиал има 5 мача през настоящата кампания във Висшата лига с екипа на "червените дяволи", като е успял да отбележи две попадения и да запише две асистенции.