През уикенда съставите на Евертън и Арсенал се изправят в мач от поредния кръг на английската Висша лига. Това ще бъде и официален дебют за новия мениджър на „карамелите“ Шон Дайш, който трябва да се справя с редица проблеми в клуба.

През последните месеци напрежението в тима от Мърсисайд е огромно, но сега бившият наставник на Бърнли  призова привържениците за търпение. Той сподели, че единственият начин Евертън да излезе от тежката ситуация е  пълното обединение и упоритата работа.

„Наясно съм със задачата си и знам какво ме очаква.  Няма да е лесно, но аз съм готов да се справя с всички предизвикателства, които ме очакват. Напълно разбирам каква е ситуацията в Евертън към момента и  феновете имат своето право да са недоволни и ядосани. Аз обаче искам да призова хората просто да ни дадат шанс и подкрепят отбора. Всичко може много бързо да се обърне и всички ние трябва да бъдем заедно. Само така можем да сме по-силни и да успеем. Сигурен съм, че на нито един привърженик на Евертън не му е приятно отборът да се бори за своето оцеляване във Висшата лига, но наистина имаме нужда от подкрепата на хората. Призовавам за пълно обединение и вярвам, че ще настъпят по-добри дни“, каза Дайш.