Бърнли запазва шансове за класиране в Лига Европа. Момчетата на Шон Дайш постигнаха важен успех при гостуването си на Уест Хям и продължават да мечтаят за европейска квота. Победата с 1:0 не дойде леко за гостите, а точно поради тази причина мениджърът на клуба отдаде заслуженото на целия отбор.

„Не мога да искам повече. Щастлив съм и се радвам, че спечелихме, това бе важен мач за нас. Според мен вървим в правилната посока, а оставащите мачове ще покажат имаме ли сили да се преборим за европейските турнири. Играчите се раздадоха, а Джеймс Тарковски става все по-добър, определено ме зарадва и представянето на Кевин Лонг. Показахме психическа устойчивост, за да стигнем до трите точки, бяхме едно цяло и само така ще имаме успехи. Ние никога не си търсим извинения, някои отбори го правят, оправдават се с контузии, оправдания винаги има, но Бърнли обича предизвикателствата и се цели високо. В основата на всичко е обединението. Разбира се, тактиката е важна, индивидуалната класа на всеки, но когато отборът е едно цяло и момчетата си вярват, успехите идват по-лесно“, завърши щастливият мениджър.

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.