Халфът Морган Шнайдерлин остава под въпрос за двубоя от английската Висша лига на Манчестър Юнайтед срещу Уест Бромич в събота, заяви мениджърът на "червените дяволи" Луис ван Гаал. Шнайдерлин е болен и пропусна победата на Юнайтед с 1:0 у дома срещу ЦСКА (Москва) в груповата фаза на Шампионската лига по-рано тази седмица.

"Няма контузени, но има болни. Морган Шнайдерлин беше болен. Ще тренира за първи път по-късно днес и ще преценим какво е състоянието му. Съставът ще бъде същия от последния мач. Матео Дармиан е наказан за мача, а Антонио Валенсия продължава да има травма", заяви Ван Гаал.

Холандският специалист похвали изявите на младия Джеси Лингард, който записа участие в последните шест срещи на отбора във всички турнири.

Манчестър Юнайтед се намира на четвърто място във Висшата лига на Англия с актив от 21 точки. 20-кратните шампиони на страната изостават на четири точки след лидера Манчестър Сити, който в неделя гостува на застрашения от изпадане Астън Вила.

В мача от 12-ия кръг на А група Манчестър Юнайтед посреща Уест Бромич Албиън. Двубоят е в събота от 17 часа и ще бъде предаван по Diema Sport 2 и Gong Play. Най-интересните новини около двубоя очаквайте в Gong.bg.