Централният защитник на Арсенал Шкодран Мустафи не спести добрите думи за мениджъра на тима Микел Артета. „Топчиите“ показват значително подобрение през този сезон, а това е видно и за германеца, който отдаде дължимото на испанския наставник. Мустафи допълни, че вече нещата в Арсенал се случват много по-лесно и основна заслуга за по-доброто представяне на състава от Северен Лондон има Артета.

„От първия ден мениджърът ни спечели със своето отношение и с начина, по който гледа на футбола. Микел набляга на детайлите и за него те са от важно значение. Целият отбор работи усърдно, за да постигнем нашите цели, но мениджърът показва голямо уважение към играчите. Ясно ни обяснява какво трябва да правим и е много лесно да се разбереш с него. Всеки изпълнява поставените задачи и работният процес преминава доста гладко. Благодарни сме, че имаме специалист от такова високо ниво начело на Арсенал. Ние внимателно проучваме всеки следващ опонент, защото искаме да се подготвим по най-добрия начин за предстоящите двубои. Мениджърът е феноменален и отдава дължимото на всеки един от нас, помага ни за всичко, разговаряме много и всеки може да сподели своето мнение. Смятам, че Артета го чака чудесно бъдеще в треньорската професия“, сподели Мустафи.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.