Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не допусна разочарованието от неосъщестсвения трансфер на Наби Кейта от РБ Лайпциг да повлияе на чувството му за хумор.

Край на сагата: Ливърпул се отказа от Наби Кейта

“Мърсисайци” се отказаха от намеренията си да привлекат гвинееца, който бе трансферна цел номер 1 на Клоп. Ръководството на клуба дори изпрати цели 3 оферти за полузащитника, последната на стойност 70 милиона паунда. Наставникът на “червените” обаче не пропусна да  се пошегува при създалата се ситуация, заявявайки, че следващата сума, с която смятат да изкушат РБ Лайпциг ще бъде в размер на 300 милиона евро.

При непрестанните слухове за хвърчащи милиони насам, натам. Пък и при положение, че трансферът на Неймар от Барселона в Пари Сен Жермен за космическите 222 милиона евро е на ръба да се превърне в реалност, въпросните 300 милиона вече не изглеждат толкова илюзорно. С подобни темпове не е изключено в бъдеще сумите да надхвърлят и половин милиард.

Ливърпул не се спира пред нищо, праща нова оферта за Кейта

“Нашата следваща оферта за Кейта е 300 милиона евро!”, пошегува се Клоп пред Sky Deutschland, допълвайки, че няма намерение да обсъжда трансферните дела на клуба си.